spa.hr

za veću kvalitetu života

Brand spa.hr nudi visokokvalitetne spa i wellness proizvode za rekreaciju i opuštanje u vlastitom domu ili za unaprjeđivanje ponude turističkog objekta.

Ubrzani ritam života i izloženost svakodnevnom stresu zahtijevaju novu razinu brige o fizičkom i mentalnom zdravlju. Dokazano je ne samo znanstvenim istraživanjima već i praksom da vježbanje povećava razinu serotonina, hormona sreće i time smanjuje razinu stresa. Organizam potpuno drugačije i spremnije reagira na vanjske podražaje kod manje razine stresa. Fizička aktivnost donosi mnogobrojne dobrobiti za muskulaturu tijela, prevenira bolesti krvožilnog sustava, bolesti kralježnice i zglobova te održava tijelo vitalnim i zdravim.

Plivanje – najzdraviji sport
Plivanje se smatra najzdravijim sportom jer ne opterećuje zglobove i kralježnicu, pospješuje cirkulaciju, a strujanje vode opušta muskulaturu. Jedna od najznačajnijih prednosti plivanja je pozitivno djelovanje na srce i stabiliziranje krvnog tlaka. Plivanje na moru ili u javnom bazenu nije uvijek dostupno, ograničeno je vremenskim prilikama i vremenu koje je potrebno odvojiti za odlazak na bazen. Idealno rješenje za rekreaciju i opuštanje cijele obitelji u okrilju vlastitog doma je hidromasažni bazen s protustrujnim plivanjem iz ponude branda  spa.hr. Osim za vlastite potrebe, hidromasažni bazen s protustrujnim plivanjem vrhunski je dodatan sadržaja manjem ili većem turističkom objektu kao dodana vrijednost kojom se podiže standard ponude, a i koju će gosti itekako znati cijeniti.

spa.hr- brand koji nudi više
Brand spa.hr je niveto brand specijaliziran za podizanje kvalitete života ljudi, poboljšanje turističke ponude i konkurentnost hrvatskog turizma. Niveto je jedna od najpoznatijih tvrtki u Hrvatskoj za izvođenje privatnih i javnih bazena. Sa svojim spa.hr brandom proširili su ponudu na segment masažnih bazena hidromasažnih bazena s protustrujnim plivanjem, finskih i infracrvenih sauna. Svi proizvodi koji nude su visoke kvalitete, konkurentne cijene, predviđeni za osobnu ili polu-javnu uporabu kao što su kuće za odmor, apartmani, mini hoteli i manji javni projekti.

Masažni bazen s protustrujnim plivanjem
SwimSpa masažni bazeni branda spa.hr objedinjuju dvije atraktivne značajke- hidromasažu i protustrujno plivanje. Bazeni nude mogućnost svakodnevne rekreacije plivanjem te potom opuštanje mišića s masažnim mlaznicama. Za postavljanje i izvođenje SwimSpa bazena nisu potrebni građevinski radovi. Dimenzije manjeg modela su 4300 mm x 2200 mm x 1430 mm, dok su dimenzije većeg modela 5800 mm x 2200 mm x 1620 mm. Školjka bazena napravljena je od akrila US Aristech Acrylic te je moguće birati 3 boje školjke. Ovisno o modelu različite su razine opremljenosti, pa tako uz plivačku stazu svaki model ima sjedeća masažna mjesta, različitu konfiguraciju masažnih, protustrujnih i zračnih mlaznica, podvodnu rasvjetu te dodatne funkcije kao što je aromaterapija, nasloni za glavu i sl.

Sve blagodati finske saune
Iako sauniranje kod nas nije toliko razvijena spa kultura, jednom kada probate finsku ili infracrvenu saunu, ukoliko nemate zdravstvenih ograničenja, sauniranje će postati vaš nezaobilazni ritual. Isto tako možda ćete se iznenaditi koliko strani gosti vole koristiti saunu, a spa i wellness ponuda obiteljskih turističkih objekata postala je gotovo standard. Kod sauniranja u finskoj sauni temperatura tijela raste, krvne žile se proširuje i dolazi do znojenja. U trenutku kada se tijelo počinje znojiti znači da je efekt saune počeo djelovati. Nakon 15 minuta provedenih u finskoj sauni, temperatura kože naraste na 40°C do 42°C. Dolazi do bolje izmjene tvari, obnove stanica, podiže se imunitet te koža postaje blistavija, toplina blagotvorno utječe na zglobove, poboljšava se cirkulacija, a posebno dobro utječe na kroničan umor. Spa.hr u ponudi ima finske saune različitih standardnih ili dimenzija po mjeri za 2, 4 ili više osoba s različitim kombinacijama unutrašnjeg i vanjskog osvjetljenja, dodatnom opremom kao što su Bluetooth radio i zvučnik i kromoterapija. Također dostupne su kutne finske saune, kao i kombinacija finske iinfracrvene saune.

Infracrvene saune
U infracrvenoj sauni umjesto pare zagrijavanje se omogućava infracrvenim zrakama koje proizvode razni tipovi grijača kao što su keramički, full spectrum ili karbon-magnezij grijači. Infracrvenu energiju grijači šalju točno na frekvenciji energije ljudskog tijela i zbog intenzivnog dubinskog djelovanja korisnik se znoji iznutra prema površini kože. Količina znojenja i intenzitet su do tri puta veći nego u uobičajenoj sauni. Toplina infracrvenih zraka prodire 5 cm u dubinu tkiva. Infracrvene saune manjih su dimenzija od finske saune, kompaktnije su te se mogu ugraditi i u stambene prostore. Spa.hr u svojoj ponudi ima infracrvene saune različitih dimenzija, za 2, 4 ili više osoba, ugodnog ambijenta te s garancijom od 2 godine.

NIVETO

Dragutina Mandla 1,
10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel : + 385 1 48 18 362
E-mail: niveto@niveto.hr
POSLOVNICA – SPLIT
Magistrala 46 – Put Smokovika
kod “INA” – Smokovik
21 000 Split, Hrvatska
Tel :+385 21 37 51 90
Mob : +385 91 35 89 266 – Nino

HT Mega Addons

Call to Action Title

spa.hr

Call to Action Title

mnogo više ideja pronađite u magazinu BAZENI I SAUNE na svim kioscima ili u našem ONLINE KIOSKu