Swim Spa

bazeni

za cijelu godinu

Swim Spa je bazen sa širokim mogućnostima upotrebe. Zahvaljujući snažnoj kontroliranoj protustruji, pogodan je za kupače različitih plivačkih sposobnosti i stilova. Ukoliko je vaš cilj održavati formu i zdrav stil života najboljom tijelovježbom, plivanjem, a ne želite provoditi sate servisirajući bazen, Swim Spa bazeni su idealno riješenje za vas.

U Swim Spa bazenu možete sustavno raditi na vašoj fizičkoj kondiciji ili uživati u maratonskim plivačkim seansama. Također se može koristiti i za aerobik u vodi ili opuštajuće terapije, a osim toga, djeca se mogu dobro zabaviti igrajući u bazenu. Za razliku od klasičnih bazena, Swim Spa možete koristiti tijekom cijele godine, čak i na otvorenom, bez dodatnih troškova za natkrivanje, jer svaki swim spa bazen dolazi sa vlastitim termo pokrovom.

Rekreacija i opuštanje s jednim proizvodom
Osnovna funkcija Swim Spa bazena je, uz rekreaciju, i opuštanje. Swim Spa je opremljen mlaznicama za hidroterapiju i mlaznicama za protustrujno plivanje, pa zapravo dobivate masažni bazen i bazen za plivanje u jednom. Zahvaljujući manjim dimenzijama, zauzima manje prostora i zahtjeva daleko manje održavanja. U prosjeku, troškovi korištenja Swim Spa bazena su dvostruko manji od klasičnog bazena, a ukoliko želite koristiti bazen cijele godine, Swim Spa bazeni su višestruko isplativija opcija.
Swim Spa bazeni dolaze sa vlastitim termo kabinetom i instalacija je vrlo jednostavna, a može biti ugrađen i u razini zemlje za potpuni dojam luksuza. Potrebno je samo osigurati čvrstu podlogu i priključak struje.Upravo zbog ovih prednosti, sve više raste interes za ovakvim tipom bazena.

Swim Spa bazeni USSPA
USSPA Swim Spa bazeni su opremljeni vrhunskim komponentama i predvode tržište sa jedinstvenim riješenjima poput automatskog pokrova ili mogućnosti upravljanja bazenom preko mobilne aplikacije. U svakom trenutku imate potpunu kontrolu nad bazenom, bez obzira gdje se nalazite. Također, USSPA Swim Spa bazeni su trenutno najširi bazeni u ponudi na našem tržištu i time je osiguran maksimalan komfor prilikom plivanja čak i osobama višim od 185cm.

Health and spa d.o.o.
Tel: 098 519 598
web: www.usspa.hr

HT Mega Addons

Call to Action Title

Health and spa

Call to Action Title

mnogo više ideja pronađite u magazinu BAZENI I SAUNE na svim kioscima ili u našem ONLINE KIOSKu