Vrhunska

Compass Pools tehnologija

Compass bazeni proizvedeni su po originalnoj patentiranoj keramičkoj tehnologiji. Na temelju 30-godišnjih iskustva i istraživanja u Australiji i SAD-u, prodani su u više
od 200.000 primjeraka. Za Hrvatsku i Sloveniju zastupa ih tvrtka EMA d.o.o.

Ključne prednosti karbonsko-keramičke tehnologije su izuzetno pojačane keramičke jezgre bez smanjene elastičnosti, obogaćene i tehnologijom karbonskih vlakana koja dodatno poboljšavaju mehaničke osobine školjke bazena i omogućuju ugradnju bez betonskih radova. Karbon se koristi i u izradi aviona, jahta i automobila. Karbonsko-keramički bazeni Compass, zbog navedenih osobina, ponose se doživotnim jamstvom na nepropusnost bazenske školjke. Jedini su na tržištu koje možete naručiti u unikatnim 3D bojama s Crystalite završnim slojem – te imaju izvanredan učinak na izgled vodene površine, koja je posebno zbog toga i privlačnija. Compass bazeni imaju doživotno jamstvo!

Compass- bazen koji se sam čisti!
Vantage je pametni sustav čišćenja u Compass bazenima, s velikim i jakim mlaznicama, strateški raspoređenim po dnu bazena. Te mlaznice dižu se u određenom redoslijedu te stvaraju jaki vodeni mlaz po dnu bazena. Prljavština se skuplja u posebni MDX sabirni odvod. Radi se o iznimno inteligentnom i sigurnom sustavu kojim se nečistoće precizno sakupljaju, bez raspršivanja i odvode u „skimer“. Opsežna istraživanja pokazala su da se radi o najučinkovitijem načinu čišćenja bazena. Na taj način povećava se učinkovitost grijanja bazenske vode što dovodi do manjih troškova, kao i do smanjenja troškova za kemikalije koje se koriste za održavanje bazenske vode.

Alternativa preljevnim bazenima High Water Level Skimmer
Jeste li ikada željeli preljevni bazen, ali nemate dovoljno prostora da ga izvedete? Izvedba vam predstavlja financijsko opterećenje? Inovacija High Water Level Skimmer, koju je 2019. predstavio Compass Pools, odlična je alternativa preljevnom bazenu. Radi se o “skimmeru” visoke razine vode, koji dopušta da razina vode bude samo do 5 centimetara ispod ruba bazena. Skimmer je integriran u školjku bazena već u procesu izrade bazena. Preporučamo da bazen opremite s navedenim skimmerom s rubom preko ruba, što će naglasiti izgled preljeva. Možemo ga instalirati u bilo koji model bazena. Dobiva se izgled vrlo sličan preljevnom bazenu, a cijena je neumoljivo niža. Bazenu ne treba ni centimetar više prostora.

Bazenska kupola Elegance za produžetak sezone kupanja
Tvrtka EMA d.o.o. u svojoj ponudi ima i bazenske kupole. Standardne bazenske kupole proizvode serijski, stoga ih je moguće prilagoditi svakom tipu bazena. Kupola ELEGANCE, najpopularniji je model među vlasnicima bazena koji cijene estetiku. Radi se o niskoj, elegantnoj kupoli s prozirnim ostakljenjem. Ima zaobljene ‘soft line’ ALU eloksirane profile. Moguće je sigurnosno zaključavanje segmenata kupole i vrata kupole, a vodilica se po potrebi može produžiti do 3 m. Cijena je izrazito privlačna zbog serijske izvedbe. S kupolom ELEGANCE može se ostvariti ušteda tekućih troškova do 50%, a za 90% se može smanjiti potreba čišćenja bazena. S kupolom ELEGANCE možete produžiti sezonu 3-4 mjeseca, osigurati si kupanje u zatvorenom bazenu, učiniti svoj bazen sigurnim, smanjiti troškove za grijanje bazenske vode…Kupola ELEGANCE je jednostavno najbolji odabir za naše podneblje.

Compassov Yacht Pool bazen s razlogom je dobio RED DOT nagradu za dizajn. Dio bazena dizajniran je u obliku palube broja s masažnim bazenom.

EMA bazeni d.o.o.
info@ema-bazeni.si
www.ema-bazeni.com.hr

HT Mega Addons

Call to Action Title

EMA bazeni

Call to Action Title

mnogo više ideja pronađite u magazinu BAZENI I SAUNE na svim kioscima ili u našem ONLINE KIOSKu