BAZENSKI POKROV – Aquachem – Bazeni i saune 2017

BAZENSKI POKROV – Aquachem – Bazeni i saune 2017

BAZENSKI POKROV – dulja sezona kupanja

 

Aquachem - Bazeni i saune 2017
Aquachem -Alukov kupola Ravena

Bazenski pokrov štiti bazen i sprječava upadanje lišća i ostalih nečistoća iz okoline čime se štedi na sredstvima za tretiranje bazenske vode i utrošenom vremenu za održavanje vode.

Aquachem - Bazeni i saune 2017
Aquachem – Alukov niski bazenski pokrov Terra

Produljenje sezone kupanja i ušteda na troškovima za grijanje i održavanje bazenske vode kriju se u pokrovu za bazen. Zahvaljujući konstrukciji bazenskog pokrova, ugodna temperatura vode održava se kad su vanjski vremenski uvjeti nepovoljni za kupanje na otvorenom i kad su javni vanjski bazeni već zatvoreni za građanstvo.

Aquachem - Bazeni i saune 2017
Aquachem – Alukov kupola Laguna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osim zaštite od ulaska nečistoća, bazenski pokrov sprječava slučajan pad djece i kućnih ljubimaca u bazen. Tvrtka Aquachem u svojoj ponudi ima pokrove renomiranih proizvođača Alukov i Del.

Aquachem - Bazeni i saune 2017
Aquachem – Alukov

ALUKOV -NAJŠIRI SPEKTAR BAZENSKIH POKROVA U EUROPI Alukov nudi najširi spektar bazenskih pokrova u Europi, što omogućava rješenje baš za svaki bazen. Alukov proizvodi niske bazenske pokrove, modele AZURE, VIVA i CORONA koji su vrlo elegantni, nenametljivi i dobro se uklapaju uz svaki objekt i okućnicu. Za kupce koji traže srednje visoke bazenske pokrove na raspolaganju su modeli ELEGANT, UNIVERSE i dr. Veliki bazenski pokrovi, OLYMPIC, OMEGA, RAVENA, ispod kojih možete slobodno ušetati u potpunosti se mogu iskoristit kad su zatvoreni. Dobiva se prostor idealan za zabave, ručak i razne druge aktivnosti kad su vani nepovoljni vremenski uvjeti, kiša, snijeg ili vjetar.

Aquachem - Bazeni i saune 2017
Aquachem – Del, model Mikado, sigurnosni PVC prekrivač, visoka kvaliteta materijala i završne obrade, rubni kamen je u potpunosti pokriven.

 

 

 

DEL LJETNI I ZIMSKI PREKRIVAČI Od proizvođača Del, u ponudi Aquachema možete pronaći ljetne i zimske prekrivače bazena, teleskopske namatalice, sigurnosne PVC prekrivače za bazene, opremu za učvršćivanje, automatske prekrivače te sigurnosnu i dodatnu opremu za automatske lamele prekrivače. Ljetni prekrivači se uglavnom upotrebljavaju za smanjenje isparavanja vode i smanjenje potrošnje kemikalija, kao i za zadržavanje topline vode za vrijeme kada se bazen ne koristi.

Aquachem - Bazeni i saune 2017
Aquachem – Aluminijska teleskopska namatalica s kočnicom i inox postoljem. Postolje namatalice može biti i na kotačićima. Na namatalici je ljetni prekrivač.

 

 

Što se tiče zimskog bazenskog prekrivača, on se može odabrati na osnovu nekoliko kriterija: estetski izgled, sigurnost, očuvanje kvalitete vode i duljina zimskog perioda. Ako je estetski izgled glavni zahtjev odaberite prekrivač s trakama koje se po potrebi mogu zategnuti. Ukoliko vam je najbitnija sigurnost odaberite čvrste mrežaste prekrivače s ojačanjima. Za očuvanje kvalitete vode preporučuju se čvrsti PVC pokrivači, kao što su Lake 550. Dužina zime također utječe na izbor prekrivača, a za duge zime preporučuju se čvrsti prekrivači. Od proizvođača DEL u ponudi je više mogućnosti učvršćenja zimskih bazenskih prekrivača ovisno o vrsti i načinu izvedbe pojedinog prekrivača.

Aquachem - Bazeni i saune 2017
Aquachem – Del, model Rollenergy prekrivač za ugradnju u postojeće bazene ili za rekonstrukciju bazena max. dimenzija 7×17,5 m ili 8×15 m (elektromotorna ili solarna verzija).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUTOMATSKI PREKRIVAČI BAZENA DEL automatski prekrivači u ponudi su u dvije osnovne verzije izvedbe: u bazenu i iznad bazena. U bazen se ugrađuju s motorom i rolerom ispod nivoa terena, s rolerom u gornjem ili donjem dijelu bazena i integriranim motorom, s rolerom u gornjem dijelu bazena i motorom u zasebnom prostoru izvan bazena te s rolerom na donjem dijelu bazena u zasebnom prostoru. Iznad bazena se ugrađuju s motorom i rolerom, s otvorenim rolerom ručnim ili elektromotornim te solarnim pogonom, s rolerom u kućištu i elektromotornim pogonom ili solarnom verzijom otvorenog mobilnog rolera. Svi tipovi automatskih prekrivača isporučuju se s PVC ili polikarbonatnim lamelama širine 69 mm. PVC lamele dolaze u 4 različite boje: bijeloj, plavoj, bež i sivoj kao i polikarbonatne lamele prozirne ili u četiri boje (jedna strana prozirna a druga strana u crnoj, plavoj, zelenoj ili smeđoj boji).

više o proizvodima tvrtke Aquachem www.aquachem.hr ili u magazinu Bazeni i saune 2017 na svim kioscima