Hobby bazeni i partneri – Bazeni i saune br.18

Hobby bazeni i partneri – Bazeni i saune br.18

Hobby bazeni i partneri – stručnjaci za opuštanje, najbolji “hobi” na svijetu

Vanjski ili unutarnji bazen podići će vrijednost svakog obiteljskog ili turističkog objekta kao i samu kvalitetu života korisnika. Zatvoreni bazen poželjno je planirati kod početnog projektiranja građevine, no ako se odlučite i za naknadnu gradnju zatvorenog bazena stručnjaci iz tvrtke Hobby bazeni imaju rješenje.
Zatvoreni bazen je vrlo zahtjevna građevina sa sustavom instalacija i uređaja koji moraju biti usklađeni u svim segmentima, uključujući i standardne instalacije i uređaje kompletnog objekta. Tvrtka Hobby bazeni može isporučiti i ugraditi kompletnu opremu i uređaje za zatvoreni bazen, te pružiti tehničku podršku u svim segmentima izgradnje uključujući i samu tehnologiju izgradnje objekta – građevine.
Posebnu pažnju treba posvetiti fizici građevine – toplinskoj izolaciji bazenskog prostora, pravilnoj ugradnji parne brane, kvalitetnim staklenim površinama sa niskim koeficijentom provodljivosti topline i sl. Sa partnerskom tvrtkom DAJ PET d.o.o. i AREDX materijalima koji su među najskupljim, ali i najkvalitetnijim na tržištu, možemo osim tehničke podrške i izvesti završne građevinsko-obrtničke radove – prije svega hidroizolaterske i keramičarske.

hobby 2WELLNESS ZONE – PROSTORI
Zatvoreni bazen otvara mogućnost uređenja wellness zone. Wellness i prateći sadržaji u sklopu bazena podrazumijevaju prostor za opuštanje i revitalizaciju duha i tijela. Privatni wellness prostor u okrilju vlastitog doma ili wellness centar raspolažu različitim tipovima sauna, infracrvenih kabina, parnih kupelji, whirlpool-a, hamama, caldarium-a, kristalnih kupki, bazena, prostora za masažu i kozmetičke tretmane, te prostora za odmor i opuštanje. Tvrtka Hobby bazeni za sve navedeno može ponuditi cjelovita rješenja za vašu privatnu wellness zonu, wellness centar ili turistički objekt.
hobby 1Osim izvođenja sauna, parnih kupelji, anatomskih grijanih ležajeva i klupa s pripadajućim uređajima i opremom prilagođenih s obzirom na dimenzije, dizajn i funkcionalnost specifičnostima objekta i prostora u koji se ugrađuju, u mogućnosti smo osmisliti i urediti kompletan prostor wellness-a.
Vrlo važan dio sustava tehnologije jednog takvog prostora je svakako i upravljanje i nadzor s jednog mjesta, koje vrlo često podrazumijeva funkcionalno povezivanje s centralnim nadzornim sustavom cijelog objekta.

 

Ukratko, s našim stručnim i osposobljenim djelatnicima i partnerima u mogućnosti smo vam ponuditi uređenje prostora bazena ili wellness-a sistemom „ključ u ruke“.

više o Hobby bazenima na www.bazeni.hr ili u magazinu Bazeni i saune