JERKIĆ bazeni – BIS br.17

JERKIĆ bazeni – BIS br.17

Tvrtka JERKIĆ od 1989. bavi se ugradnjom bazena i bazenske opreme renomiranih europskih proizvođača. Tijekom dvadesetopetogodišnjeg rada izgrađeno je i reparirano, u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, preko 500 obiteljskih, hotelskih i javnih bazena. Kako vanjskih tako i unutarnjih.
Izgradnja
• Postavljanje i povezivanje oplate
• Betoniranje
• Postavljanje rubnog kamena, folije i filtera
• Puštanje u pogon

Tehnologija i filtracija
Sustav filtracije patentirala je tvrtka Desjoyaux 1983. godine. Osmišljen je bez cjevovoda za dovod i odvod vode, što uklanja rizike puknuća te ne zahtjeva izgradnju tehničke prostorije. Cijeli se postupak filtracije odvija u kompaktnoj jedinici. Vodu usisava skimmer, platnena vreća finoće 6 ili 15 mikrona je pročišćava, te je pumpa kroz mlaznice vraća u bazen. Voda nije izbačena u kanalizaciju što, uz kristalnu vodu, jamči ekološku filtraciju i manje troškove održavanja. Filtracija je kompaktna, bez cjevovoda. Praktična i jednostavna za instaliranje i održavanje. Svi sustavi imaju integrirani reflektor za noćnu rasvjetu bazena te se naknadno na njima može ugraditi oprema za grijanje, automatski tretman vode i razonodu/protustrujno plivanje.
Renoviranje i održavanje
Renoviranje bazena je također izvodljivo, i uobičajeno. JERKIĆ / Desjoyaux tehnologija, sustav filtracije i armirana folija, se mogu ugraditi na sve vrste bazena, bez obzira na marku ili oblik. Održavanje bazena i servis tijekom i van sezone korištenja dostupni su na zahtjev i dogovor. Sve usluge obavljaju se stručno i pouzdano u najbržem mogućem roku.

REFERENCE
Obiteljski bazeni
Hotelski bazeni:
Hotel Hilton Zagreb
Bluesun hoteli Neptun i Alga Tučepi
Hotel Tamaris Tučepi
Hotel San Roco Brtonigla
Hotel Querkus Drvenik
Hotel Radin Vodice
Hotel Berkeley Dubrovnik
Turističko naselje San Antonio Biograd
Blue Waves hotel Malinska
Kampovi
Lando resort, Kampor Rab
Sirena Novigrad
Turist kamp Grabovac, Plitvice
Javni bazeni
Eko park Krašograd Bratina
Vita fittness & spa Zagreb
Olimpijski bazen Mostar
Golf & country club Zagreb

JERKIĆ d.o.o.
Ulica grada Vukovara 226, 10 000 Zagreb
tel: +385 1 619 5585, 619 6093, fax: +385 1 6055 692
BIH: +387 63 342 867
Internet: www.bazeni-jerkic.com, e-mail: jerkic@jerkic.hr