MEDITERANSKA IDILA (BIS br.15)

MEDITERANSKA IDILA (BIS br.15)

Dio Toskane na sjeveru Europe – savršeno mjesto za bijeg od svakodnevnice.

 

Ljetni odmor prva je pomisao koja će proći glavom ulaskom u ovaj vrt koji je uređen po uzoru na vrtove Italije. Sjajna plava površina bazena koja se ljeska na suncu, goste će primamiti da potraže osvježenje u bazenskoj vodi.

Ovdje svakom ponaosob preostaje odabir između sustava protustrujnog plivanja koji će osigurati sportsko plivanje ili masažnih mlaznica i vodenih atrakcija koji će opustiti tijelo. Prostrano ulazno stubište koje se nalazi u kutu bazena, osigurati će lagani ulazak svim generacijama.

Okolina bazena izrađena od prirodnog kamena jamči dovoljno slobodne površine za smještaj ležaljki na suncu. Tijekom dana polunatkrivena terasa pruža odgovarajuću zaštitu od prejakog sunca. Lijene ljetne večeri biti će idealne za kulinarska uživanja kraj roštilja s pogledom na bazen i okolnu prirodu.

Zidni crteži samo doprinose ugođaju koji stvara iluziju kako se ne radi o sjevernom dijelu Europe, nego toplom jugu, što terapeutski djeluje na dušu. Tu i tamo mogu se otkriti lijepi detalji: mali kameni zmajevi nehajno nagnuti ispod vodene atrakcije ili kugle terakota boje na rubovima staze oko bazena upotpunjuju cjelokupnu atmosferu ovog ugodnog vrta. Stoga je teško za povjerovati kako je isprva bilo planirano da ovaj bazen služi samo za ukras pa veseli činjenica kako se ipak redovito koristi.

Optički atraktivan bazen tehnički je opremljen najnovijom aparaturom: zagrijavanje vode u bazenu odvija se ekološki putem solarnog sustava, a za čišćenje i održavanje vode se koristi potpunosti automatiziran sustav elektrolize. Zahvaljujući posebnom obliku bazena, upotrebljena su dva bazenska pokrova smještena ispod razine poda.

Ovo je zaštićen prostor s velikom dozom wellnessa koji služi cijeloj obitelji za „punjenje baterija“.

Više  možete pročitati u magazinu

BAZENI I SAUNE br. 15