AQUACHEM– novi potencijali tvrtke

AQUACHEM– novi potencijali tvrtke

Tvrtka Aquachem osnovana je 2004. godine kao specijalizirana tvrtka za distribuciju opreme za izgradnju i opremanje bazena, fontana i jezera. Od tada je tvrtka u kontinuiranom rastu; s godinama je proširena ponuda proizvoda i usluga, povećan broj zaposlenika kao i popis poslovnih partnera.
Nakon obnove i proširenja poslovne zgrade te izgradnjom novog skladišnog prostora s 1000 paletnih mjesta, završen je planirani investicijski ciklus čime su stvoreni uvjeti za daljnji razvoj tvrtke čije se poslovne aktivnosti danas dijele na veleprodaju, projektiranje, inženjering, servis i proizvodnju.

U prostorijama novog skladišta, koje je potpuno u funkciji od 2018. godine, oformljen je i pogon proizvodnje elektro-upravljačkih ormara što je početak intenzivnijeg razvoja proizvodnje.
To ju čini najkompletnijom tvrtkom na tržištu izgradnje bazena, fontana i jezera te su u mogućnosti ponuditi kompletno savjetovanje od početka razvoja projekata, izradu elektro-strojarskih projekata, isporuku opreme do ugovaranja izvođenja elektro-strojarskih instalacija bazena, fontana ili navodnjavanja. Potvrda ovom su stotine opremljenih privatnih, hotvrtketelskih i gradskih bazena, wellnessa, fontana i drugih vodenih objekata, a ponajviše brojne reference i velik broj tvrtki partnera.

PROJEKTIRANJE I INŽENJERING
Razvoj tržišta prati i razvoj tvrtke te su slijedeći potrebe, 2013. godine oformili projektni odjel i inženjering čime su proširili ponudu proizvoda i usluga zaokruživši cijeli ciklus planiranja, projektiranja i izgradnje bazena, fontana i sustava navodnjavanja.

TEHNIČKA PODRŠKA I SERVIS
Poslovna politika tvrtke usmjerena je pružanju maksimalne tehničke podrške kupcima tijekom cijelog procesa; od odabira opreme, tijekom ugradnje kao i za potrebe redovnog i servisnog održavanja. Useljenjem u obnovljene i proširene poslovne prostore, 2017. oformili su vlastiti servis za sve proizvode iz ponude koji su na raspolaganju, kako za popravke u servisu, tako i za intervencije na terenu.
Odabir ugovornih dobavljača načinjen je s fokusom na srednji i gornji kvalitativni rang, odnosno na jake brandove koji podrazumijevaju visoku kvalitetu proizvoda te najbolju tehničku i servisnu podršku.