JERKIĆ BAZENI od 1989.

JERKIĆ BAZENI od 1989.

Tvrtka JERKIĆ d.o.o. je od 1989. zastupnik francuske firme Desjoyaux koja se proizvodnjom bazena i bazenske opreme te po načinu izgradnje i tehnologije filtriranja vode isprofilirala kao jedan od naboljih proizvođača bazena u Europi pa i u svijetu.

JEDNOSTAVNA IZGRADNJA
Bazen se izvodi pomoću prefabriciranih
rebrastih panoa izgubljene oplate od polipropilena, koja se puni betonom i veže armaturom. Dno bazena se izvodi kao armirana
temeljna ploča povezana s armirano- betonskim stijenkama bazena. Nije potrebna izrada cjevovoda za odvod i dovod vode, niti strojarnice za filter i pumpe. 

Jedinstven filter uređaj omogućuje filtraciju vode uz lagano i stalno filtriranje pomoću kojeg se istodobno ukljanjaju sve nečistoće s površine i dna bazena. Sastavni dio filter je i ugrađena podvodna rasvjeta te, ovisno o tipu, turbo- jet koji omogućuje hidroterapiju, hidromasažu i protustrujno plivanje.

TEHNOLOGIJA I FILTRACIJA
Sustav filtracije patentirala je tvrtka Desjoyaux 1983. godine. Osmišljen je bez cjevovoda za dovod i odvod vode, što uklanja rizike puknuća te ne zahtjeva izgradnju tehničke prostorije. Cijeli se postupak filtracije odvija u kompaktnoj jedinici. Vodu usisava skimmer, platnena vreća finoće 6 ili 15 mikrona je pročišćava, te je pumpa kroz mlaznice vraća u bazen. Voda nije izbačena u kanalizaciju što, uz kristalnu vodu, jamči ekološku filtraciju i manje troškove održavanja. Filtracija je kompaktna, bez cjevovoda. Praktična i jednostavna za instaliranje i održavanje.
Svi sustavi imaju integrirani reflektor za noćnu rasvjetu bazena te se naknadno na njih može ugraditi oprema za grijanje, automatski tretman vode i razonodu/protustrujno plivanje.

RENOVIRANJE I ODRŽAVANJEJERKIĆ 

Desjoyaux sustavom filtracije i armiranom folijom, mogu se renovirati sve vrste bazena, bez obzira na marku ili oblik. Održavanje bazena i servis tijekom i van sezone korištenja dostupno na zahtjev i dogovor. Sve u razumnom roku. Jednostvno i pouzdano. Za uživanje.

~ REFERENCE ~

Obiteljski bazeni

Bazeni u hotelima
Hotel Hilton, Zagreb
Bluesun hoteli Neptun i Alga, Tučepi
Hotel Tamaris, Tučepi
Hotel San Roco, Brtonigla
Hotel Quercus, Drvenik
Hotel Radin, Vodice
Hotel Berkeley, Dubrovnik
Turističko naselje San Antonio, Biograd na Moru
Blue Waves hotel, Malinska
Hotel Bolero, Biograd na Moru
Hotel Epidaurus, Cavtat
Brown Beach hotel, Trogir
Hotel Stella, Neum BiH

Kampovi
Kamp Kampor, Rab
Kamp Sirena, Novigrad
Turist kamp Grabovac, Plitvice
Kamp Laguna, Novigrad

Javni bazeni
Eko park Krašograd, Bratina
Vita fittness & spa, Zagreb
Olimpijski bazen, Mostar
Golf & country club, Zagreb