Bazenski pokrov – Aquachem – Bazeni i saune br.18

Bazenski pokrov – Aquachem – Bazeni i saune br.18

Bazenski pokrov – AQUACHEM.  Kako produljiti sezonu kupanja na bazenu?

 

Bazenski pokrov - Aquachem
Univers Neo
Universe Neo je srednje visoki bazenski pokrov.
Modeli srednje visine nude više unutarnjeg prostora ispod natkrova bazena, ali ipak se lijepo uklapaju u okoliš.

 

 

Za vlasnike bazena koji žele produljiti sezonu kupanja i uštedjeti na troškovima za grijanje i održavanje vode riješnje se krije u pokrovu za bazen. Zahvaljujući konstrukciji bazenskog pokrova, ugodna temperature vode održava se kad su vanjski vremenski uvjeti nepovoljni za kupanje na otvorenom i kad su javni vanjski bazeni već zatvoreni za građanstvo.

 

 

 

Bazenski pokrov - Aquachem
Bazenski pokrov – Aquachem

 

 

Bazenski pokrov također štiti bazen i spriječava upadanje lišća i ostalih nečistoća iz okoline čime se štedi na sredstvima za
tretiranje bazenske vode i utrošenom vremenu za održavanje vode. Sigurnost koju daje bazenski pokrov cijeniti će i obitelji s djecom i kućnim ljubimcima jer pokrov spriječava slučajan pad u bazen.

 

 

 

 

Bazenski pokrov - Aquachem
VIVA je jedan od najnovijih modela – kombinacija sustava
modela s tračnicom (Corona) i bez tračnice (Riviera). Tračnice su samo na jednoj strani bazena.

 

 

Izazovu u odabiranju bazenskog pokrova je u pronalaženju pokrova odgovarajuće veličine, oblika i stila koji odgovara bazenu i kući i vrtu.

Zbog toga tvrtka Alukov, koja više od 20 godina proizvodi različite bazenske pokrove, nudi individualna riješenja za svaki bazen ovisno o potrebama i željama korisnika. Alukov nudi najširi spektar bazenskih pokrova u Europi, što omogućava riješenje baš za svaki bazen.

 

 

 

Bazenski pokrov - Aquachem
Laguna Neo
Novi model visokog pokrova sa zaobljenim aluminijskim profilima zadovoljava najviše sigurnosne i estetske standarde, jamči stabilnost i dugotrajnost.

Alukov proizvodi niske bazenske pokrove, modele AZURE, VIVA I CORONA koji su vrlo elegantni, nenametljivi i dobro se uklapaju uz svaki objekt i okućnicu. Za kupce koji traže srednje visoke bazenske pokrove na raspolaganju su modeli ELEGANT, UNIVERSE i dr. Veliki bazenski pokrovi, OLYMPIC, OMEGA, RAVENA, ispod kojih možete slobodno ušetati u potpunosti se mogu iskoristit kad su zatvoreni. Dobiva se prostor idealan za zabave, ručak i razne druge aktivnosti kad su vani nepovoljni vremenski uvjeti, kiša, snijeg ili vjetar.

 

 

Tvrtka Aquachem, zastupnik Alukov bazenskih pokrova, nudi mjerenje i savjetovanje, dostavu i montažu bazenskog pokrova. Šine po kojima kliže pokrov postavljaju se u pod oko bazena tako da se o njih ne može zapeti prilikom hodanja. Segmenti bazenskog pokrova lagano se i bez zapinjanja pomiču. Da bi se spriječilo neželjeno otvaranje ili zatvaranje bazenskog pokrova pojedini segment se jednostavno može zaključati. Bez obzira na lagano zatvaranje Alukov bazenski pokrovi su izdržljivi i otporni na različite vanjske utjecaje, te se proizvode u skladu s najstrožim EU sigurnosnim standardima. Kupci mogu biti sigurni da će ih pokrov služiti nekoliko desetaka godina.

više o bazenskoj tehnici, bazenima i pokrovima na www.aquachem.hr ili u magazinu BAZENI I SAUNE

 

Bazenski pokrov - Aquachem
Bazenski pokrov – Aquachem
Bazenski pokrov - Aquachem
Omega
Svojom konstrukcijom izvana pokrov Omega izgleda manji u odnosu na prostranost koja se pruža ispod pokrova. Ovaj pokrov dostupan je u dužini do 9.74 m i visini do 3 m.