JERKIĆ BAZENI

JERKIĆ BAZENI

Pouzdanost, jednostavnost i garancija održavanja
Malo ulaganje za veliki užitak

Djelatnost tvrtke je projektiranje, reparacije i opremanje obiteljskih i javnih bazena na području Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Osim izgradnje novih bazena, Jerkić d.o.o. pruža usluge projektiranje bazena i uređenje okoliša te reparacije, sanacije i održavanje postojećih bazena.

Tvrtka Jerkić d.o.o., od 1989 godine zastupnik je vodećeg proizvođaća bazena i bazenske oprema na svijetu, francuske tvrtke Desjoyaux. Tijekom dvadesetogodišnjeg rada izgradili su u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni-Hercegovini nekoliko stotina bazena – obiteljskih, hotelskih i rekreacijskih, kako vanjskih tako i unutarnjih bazena. Tvrtka Jerkić zastupa jedinstveni proizvod koji je prepoznat kao najkvalitetniji na tržištu bazena, po svom naćinu gradnje ili postupku filtracije.

 STRUKTURA

Naši se bazeni izvode s pomoću prefabriciranih rebrastih panoa izgubljene oplate, koja se puni betonom i veže armaturom. Time je omogučena:

– izgradnja bazena svih oblika i veličina;

– izgradnja samostojećeg i monolitnog objekta obzirom da je bazen betoniran u jednom postupku;

– izgradnja bazena otpornog na dilataciju betona;

– izgradnja bazena u kratkom roku (5 dana);

Bazeni izgradimo po sustavu „ključu ruke“.

FILTRACIJA

Naš sustav filtracije patentirala je tvrtka Desjoyaux 1983. godine. Cijeli se postupak filtracije odvija u kompaktnoj jedinici: vodu usisava skimmer, platnena vreća finoće od 6 do 30 mikrona proćiščava je, te je pumpa kroz mlaznice vrača u bazen.

– Sustav je omišljen bez cjevovoda za dovod i odvod vode, što uklanja rizike puknuća

– Naši sustavi filtracije ne zahtjevaju izgradnju tehničke prostorije.

– Voda nije izbačena u kanalizaciju što, uz kristalnu vodu, jamči ekološku filtraciju.

– Naši sustavi jamče efikasnu filtraciju bazenske vode u roku dva sata

– Desjoyaux filtracijske jedinice jamče niže troškove održavanje nego klasične filtracije sa cjevovodom i manje troškove održavanja.

– Naši sustavi imaju integrirani reflektor za noćnu rasvjetu bazena te se naknadno na njima može ugraditi razne opreme za grijanje, automatski tretman vode ili razonodu

 

RENOVACIJE I ODRŽAVANJE

Tvrtka Jerkić

nudi Vam usluge renoviranja Vašeg bazena. Naš jedinstveni sustav filtracije ugradi se na sve vrste bazena, bez obzira na marku ili oblik. Nakon uklanjanja starog filtracijskog sustava, postavit ćemo armiranu podlogu koja osigurava nepropusnot bazena te ugradit ćemo nagradbeni sustav filtracije. Moći čete ponovno uživati u svom „novom“ bazenu. Nudimo i usluge održavanja bazena tijekom sezone korištenja i servis u roku 24 sata.

www.jerkic.hr