AQUACHEM

AQUACHEM

Tvrtka Aquachem osnovana je 2003. godine kao specijalizirana tvrtka za distribuciju opreme za izgradnju i opremanje bazena, wellness, fontana i jezera.

Rosa-Gres_Club-Metropolitan-Vigo-12

Od osnutka, paralelno sa razvojem tvrtke, kontinuirano se povećavao broj partnera dobavljača sa kojima je ugovoreno zastupništvo i distribucija proizvoda na hrvatskom tržištu tako da danas zastupamo i distribuiramo proizvode preko 30 tvrtki iz Europe i svijeta, a koje su ujedno top brandovi svaka u svom segmentu.

Pažljivi odabir ugovornih dobavljača načinjen je sa fokusom na srednji i gornji kvalitativni rang, odnosno na jake brandove, koji podrazumijevaju visoku kvalitetu proizvoda te odličnu tehničku podršku prije i nakon isporuke.

Naša poslovna politika nas također određuje u smjeru pružanja maksimalne tehničke podrške našim kupcima kod odabira i dimenzioniranja opreme, za vrijeme ugradnje iste kao i kasnije za potrebe redovnog i servisnog održavanja, te izrade strojarskih projekata bazenske tehnike.

Osim opreme za bazene, fontane, wellness i jezera u ponudi također imamo opremu za navodnjavanje i automatsko zalijevanje koja obuhvaća kompletnu paletu proizvoda za zalijevanje travnatih površina, sportskih terena te navodnjavanje u poljoprivredi, te proizvode za pripremu vode u industriji i vodoopskrbi kao i kemikalije za tretman bazenske vode, te pitke, procesne, rashladne i otpadnih voda.

Ponuda opreme, pribora i sredstava čine logičnu cjelinu tako da u segmentima koje pokrivamo možemo dati cjelovita rješenja od stručnog savjetovanja, projektiranja, isporuke opreme, servisa i isporuke potrošnih kemikalija.

Osim naših brojnih referenci, te velikom broju tvrtki partnera koje se bave izgradnjom bazena i koje su nam povjerile kompletnu logistiku i dobavu opreme koju ugrađuju, možda najviše o nama govore renomirana svjetska imena proizvođača opreme koji su, baš nama, povjerile zastupstvo ili distribuciju opreme na Hrvatskom i susjednim tržištima.

Ponuda opreme sastoji se od tri zasebne cjeline:

BAZENI, WELLNESS, FONTANE I JEZERA

NAVODNJAVANJE I AUTOMATSKO ZALIJEVANJE

FILTERSKI MATERIJALI I SREDSTVA ZA TRETMAN VODE