ELEGANTNO SKRIVEN (BIS br.15)

ELEGANTNO SKRIVEN (BIS br.15)

Udobnije ne može: pritiskom na gumb pomični pokrov miče se u stranu i ovaj swim spa bazen mami na opuštanje.

 

Prostor na raspolaganju optimalno je uređen s jako puno smisla za detalje – tako bi se ukratko mogao opisati ovaj atraktivan objekt.

Polazište svega bila je zelena površina na terasi koju su vlasnici željeli preurediti u wellness područje za sebe i svoju djecu.

Problem: prostor koji im se nalazio na raspolaganju bio je prilično skučen. U potrazi za kompaktnim bazenom koji bi se tamo uklopio, slučajno su nabasali na swim spa bazen i u trenutku ostali oduševljeni tim rješenjem: kompaktnih vanjskih mjera, ovakav tip bazena još uvijek ostavlja dovoljno iskoristivog prostora za detaljno opremanje.

Odabrani model „Swim spa S6“ je tzv. model od dva elementa koji se, osim zone za plivanje,, sastoji i od masažnog dijela za tri osobe. Odvojeno grijanje i filtri pri tome omogućavaju različitu temperiranost svakog dijela.

U bazenu temperatura može biti pri tomu 29 C, dok se masažni dio istovremeno zagrijava na 35 C.

Swim Spa bazen ugrađen je u razini s podom i sastoji se od PVC profila koji formiraju u zatvorenom stanju terasu. Motoriziran bazenski pokrov potpuno se samostalno zatvara i otvara pritiskom na gumb te je također prekriven istim PVC profilom. Pokrov je konstruiran na način da je potpuno siguran za hodanje. Na taj način, ostatak terase može se koristiti za postavljanje garnitura za sjedenje i ležaljki.

Za zaštitu od sunca koristi se centralno razapeto jedro u obliku trapeza kojim se također lagano i komforno upravlja uz pomoć daljinskog upravljača.

Čistoća vode u bazenu i dalje se održava na tradicionalan način – dakle, ručno. Ipak ne treba isključiti buduće uvođenje automatizirane mjerne aparature zajedno s doziranjem – na taj način će komfor biti doveden do savršenstva.

 

pročitajte više u BAZENI I SAUNE br.15