WELLNESS OAZA – (BAZENI I SAUNE br. 16)

WELLNESS OAZA – (BAZENI I SAUNE br. 16)

Termapond – wellness oaza

 

Iz Biodesign svijeta stigla je novost pod imenom Termapond – unikatan bazen nepravilnog, prirodnog oblika. Karakterizira ga brzina montaže, neinvazivnost na gradilištu (izbjegavanje armiranih betonskih konstrukcija), veća čvrstoća od bilo koje druge izvedbe (nosiva je zemlja, a ne konstrukcija) te jednostavno održavanje i čišćenje. Zahvaljujući svojim dobrim karakteristikama, jedina je tehnologija sposobna razbiti granice tradicionalnih estetskih bazena i ući u svaki vrt, stvarajući jedinstveno vodeno okruženje prilagođeno potrebama čovjeka u skladu s okolišem. Ovakav unikatan bazen pozitivno utječe na zdravlje.

Mineralizacija vode

Naime, Termapond mineralizacija vode omogućuje rekonstrukciju karakteristika alkalnih metala iz najbolje termalne vode, kako bi se u potpunosti iskoristio znanstveno dokazan pozitivan učinak mineralnih soli magnezija (Mg) i kalija (K) na ljudsku kožu. Potonji imaju učinak pročišćavanja kože potičući oslobađanje toksina iz površinskih slojeva iste, aktiviranje prirodnog procesa obnavljanja stanica, jačanje imunološkog sustava, poboljšanje sna, kao i anti – stres učinak.

 

Pogodan za cijelu godinu

Termapond je atrakcija u vrtu tijekom cijele godine, u toplijem razdoblju služi kao bazen za opuštanje, sunčanje, osviježenje i uživanje općenito, dok za vrijeme hladnijeg razdoblja služi kao jezero koje se stapa s prirodnim okruženjem.

 

Brzo postavljanje

Korištenje ove tehnologije također se smanjuje vrijeme instalacije i otklanja nedostatke teških građevinskih poslova kod armiranih betonskih konstrukcija. Tehnička ekipa je u stanju završiti Termapond bazen od 30 m² u roku 7-10 radnih dana, zajedno sa popratnim sustavima. Termapond je odlično rješenje za uređenje dvorišta koje osigurava maksimalnu zdravstvenu dobrobit te produljuje vrijeme korištenja, a ujedno je i dobra investicija u nekretnine jer povećava vrijednost kuće.

 

Više pročitajte u novom broju magazina 

BAZENI I SAUNE br. 16 ili na

web stranicama www.niveto.hr